Verkopen

Het verkopen van uw woning brengt ingewikkelde en vaak juridische aspecten met zich mee. Het gaat daarbij om het vaststellen van een reële vraagprijs, maar ook om aansprakelijkheden en onderhandelingen. En er komt meer bij kijken, zoals de promotie van uw woning, de juridische afwikkeling van de koopovereenkomst en tenslotte de gang naar de notaris.

De makelaars van Regio56 Makelaars & Huisvesting kunnen u bij de verkoop uitstekend van dienst zijn. Dat komt niet in de laatste plaats door onze up-to-date vakkennis. Ook onze uitgebreide kennis van de regionale markt en ons omvangrijke netwerk van potentiële kopers, collega-makelaars en branchegerelateerde organisaties zijn van onschatbare waarde in het gehele verkooptraject.

Uw wens staat voorop
Wij begeleiden en adviseren u, maar uw wens staat centraal. Het gaat erom wat u werkelijk wilt en waarvoor u graag betaalt.


Het verkooptraject

Regio56 Makelaars & Huisvesting

  • brengt uw woning optimaal onder de aandacht van de juiste doelgroep;
  • informeert continu een zeer groot aantal woningzoekers over het woningaanbod. Deze bij ons ingeschreven woningzoekers komen ook uit andere regio’s;
  • zorgt voor een professionele woningbrochure met veel kleurenfoto's, plattegronden en uitgebreide informatie. Deze brochure wordt vervaardigd door een professioneel reclamebureau;
  • adverteert uw woning op relevante en goedbezochte websites zoals Funda, Huislijn, Jaap en Zuka;
  • houdt u op de hoogte van de waardeontwikkeling van uw woning;
  • realiseert de beste prijs bij de verkoop van uw woning.

Regio56 Makelaars & Huisvesting begeleidt u op het gehele verkooptraject en verzorgt voor u de verkoopakte.