Letting

Regio56 Huisvesting kan u van dienst zijn met de verhuur van uw woning of beleggingspand.

Uw woning verhuren?

Heeft u een woning die u op korte termijn wilt verhuren? Neem dan contact met ons op. Via een intakegesprek zullen wij uw wensen nauwkeurig in kaart brengen. Daarbij formuleren wij een plan van aanpak, dat vervolgens met u zal worden doorgenomen.

In dit plan komen in elk geval de volgende zaken en werkzaamheden aan de orde:

  • gratis waardebepaling van uw woning of beleggingspand;
  • informatie over juridische en financiële mogelijkheden;
  • tekenen van de opdracht tot verhuur;
  • professionele presentatie met foto's op deze website (www.regio56makelaars.nl). Daarnaast presenteren wij uw woning op de bekende nationale websites Funda, Huurwoningen.nl, Pararius en Huislijn.nl, alsmede op internationale huur en verhuur websites;
  • screening van kandidaat-huurders (salarisstrook / arbeidsovereenkomst / geldig identiteitsbewijs);
  • bezichtigingen van uw woning onder begeleiding van de verhuurmakelaars;
  • assistentie en advies bij onderhandelingen en het vastleggen van afspraken.

Na uw goedkeuring zal Regio56 Huisvesting de huurovereenkomsten opmaken. Indien het beheer door ons wordt geregeld, zorgen wij voor het innen van de huurpenningen en de borgsom.

Voor onze tarieven kunt u contact opnemen met ons kantoor Eindhoven op nummer 040 235 1234.

 

Leegstandswet

Regio56 Huisvesting begeleidt ook verhuur onder de zogenaamde Leegstandswet. Deze wet biedt huiseigenaren de mogelijkheid om hun leegstaande woning te verhuren. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren bij uitblijvende verkoop. Voor verhuur onder de Leegstandswet heeft u een vergunning nodig van de gemeente waar u woont. Ook heeft u soms toestemming nodig van de hypotheekverstrekker. De huursom mag niet hoger zijn dan het bedrag dat in de vergunning van uw gemeente is vastgelegd.

Regio56 Huisvesting kan u van dienst zijn bij het opmaken van de bij de Leegstandswet behorende huurovereenkomsten.

Voor meer informatie over verhuur via de Leegstandswet kunt u contact opnemen met ons kantoor in Eindhoven. Een uitgebreide beschrijving van de wet vindt u op www.rijksoverheid.nl.


Beleggingspand verhuren?

Wilt u een beleggingspand gaan verhuren? Hiervoor zal Regio56 Huisvesting in overleg met u een plan van aanpak maken. Waar nodig adviseren wij u met betrekking tot behaalde en nog te behalen rendementen en een toekomstvisie. Regio56 Huisvesting is een eerlijke partner en adviseur. Samen met u zetten wij ons in om tot een nog beter resultaat te komen.

Bij de verhuur van beleggingspanden is het beheer een niet te negeren factor. Teneinde optimale resultaten te behalen beschikken wij over een eigen technische dienst en een aparte beheerafdeling.

Neem vrijblijvend contact op met ons hoofdkantoor in Eindhoven voor meer informatie, het maken van een afspraak, of een kop koffie: tel. 040 235 1234.


Regio56 Huisvesting: Welkom Thuis

Ik wil mij direct inschrijven