Beschrijving

Geheel nieuw, compleet en goed afgewerkte nieuwbouwwoning met EPC 0 (zeer beperkte energielasten). De woning is voorzien van een PVC-vloer, gordijnen, verlichting en de wanden zijn gesausd. Een complete woning waar u niets aan hoeft te doen en die u direct kan betrekken. Het appartement is gelegen in een goed verzorgd wooncomplex. Bij deze woning is een eigen parkeerplaats gereserveerd waarvan de huur € 35,- per parkeerplaats bedraagt. De kosten voor de stoffering zijn € 35,- per maand. Servicekosten € 38,- 

Instapklare woningen die u direct kan betrekken. De woningen zijn licht en modern afgewerkt, met hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een PVC-vloer, gordijnen, verlichting en mooi afgewerkte wanden. 
Vrijwel alle appartementen en studio's zijn voorzien van een royale slaapkamer, badkamer met inloopdouche en toilet en een ruime woonkamer met open keuken. Waar mogelijk zijn de hoge plafonds, die zo kenmerkend zijn voor dit oude gebouw, behouden.
Het appartement is gelegen in een goed verzorgd wooncomplex met een gezamenlijk dakterras, voorzien van meubels, verlichting en beplanting. 

Met het oog op duurzaamheid wordt er geen gas gebruikt en worden de woningen d.m.v. zonnepanelen op het dak van elektra voorzien.  
Er is (afgesloten) parkeergelegenheid voor de bewoners en zowel in het gebouw als buiten zijn de algemene ruimtes sfeervol en met zorg ingericht. 
Bij deze woning is een eigen parkeerplaats gereserveerd waarvan de huur € 35,- per maand bedraagt (verplichte afname). 

Toplocatie t.o.v. ASML, High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum en uitvalswegen naar Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. Voorzieningen zoals o.a. supermarkten, restaurants en winkels bevinden zich op loop afstand

De foto’s geven een impressie van het complex en de appartementen.

Indeling

Alle woningen worden ''gestoffeerd'' opgeleverd voorzien van een moderne PVC vloer, raambekleding, plafonnières. Er is (afgesloten) parkeergelegenheid voor de bewoners en zowel in het gebouw als buiten zijn de algemene ruimtes sfeervol en met zorg ingericht. 

Loft
Eigen entree met plafond hoge raampartijen met een trapopgang en een trap naar beneden. 

1ste verdieping
Woonkamer:
Ruime woonkamer voorzien van fraaie vloer en moderne open keuken. 

Keuken: 
De moderne keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, combioven/magnetron, afzuigkap, 4-pits elektrische kookplaat. 

Souterrain 
Slaapkamer:
Ruime slaapkamer voorzien van pvc vloer

Badkamer: 
Compleet betegelde badkamer met toilet, wastafel, inloop douchecabine (beide voorzien van thermostaatkraan), designradiator uitgevoerd in witte wandtegels en antraciet vloertegels.
Wasmachine/droger aansluiting aanwezig in de badkamer

Bijzonderheden

•	Huurprijs € 930,- per maand
•	Exclusief € 38,- servicekosten, € 35,- stoffering en € 38,- parkeerplaats (verplichte afname)
•	Exclusief water/elektra/internet/tv
Totale huurprijs € 1.038,-

•	Minimale huurperiode 12 maanden
•	Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur
•	Huisdieren zijn niet toegestaan
•	Volledig gemeubileerd mogelijk

Kenmerken