Listings detail

Listings detail

For sale: Ministerlaan 22, 5631 NC Eindhoven

€1,075,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 1,026 m²
Liveable area 250 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Stijlvol wonen in de prachtige villawijk Koudenhoven, op korte afstand van de Karpendonkse Plas en Wandelpark Eckart. Deze villa biedt dankzij de grote uitbouw aan de achterzijde veel meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden. Hier kun je gelijkvloers wonen, vanuit huis werken en gasten in stijl ontvangen. In totaal zijn er vier slaapkamers en maar liefst drie badkamers, waarbij de slaapkamer... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 1985
    Offered since 21 October 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 08774
Asking price €1,075,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 21 October 2022
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1985
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,026 m²
Floor Surface 250 m²
Content 973 m³
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location Near highway, Near park, Near public transport, Near school, Residential area, Sheltered location
Garden
Type Front yard
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Garden around
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 1997
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Bidet, Double sink, Shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Description

Stijlvol wonen in de prachtige villawijk Koudenhoven, op korte afstand van de Karpendonkse Plas en Wandelpark Eckart. Deze villa biedt dankzij de grote uitbouw aan de achterzijde veel meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden. Hier kun je gelijkvloers wonen, vanuit huis werken en gasten in stijl ontvangen. In totaal zijn er vier slaapkamers en maar liefst drie badkamers, waarbij de slaapkamer op de begane grond nu als werkkamer is ingericht. De mooi aangelegde, parkachtige tuin is gesitueerd op het zuiden en grenst aan twee zijden aan openbaar groen.
Dit is een fantastische plek om te wonen, waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen en waar kleinkinderen graag op bezoek zullen komen.

Koudenhoven is een fantastische plek om te wonen. Loop naar het Wandelpark Eckart of naar de Karpendonkse Plas, waar The Harbour Club van Ron Blaauw sinds korte tijd is gevestigd op de plek van het beroemde restaurant de Karpendonkse Hoeve. Verder woon je op korte afstand van het centrum, ziekenhuis, diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten.

Ground floor

De overdekte entree is het begin van de eerste kennismaking met deze sfeervolle villa. De mooie hal met vide staat in verbinding met de woonkamer, werkkamer en het gastentoilet met fonteintje. Mooi detail in de hal is de nis met het beeldje van een Mariabeeld, ook wel bekend als de ‘Zoete Moeder van Den Bosch’.
De stijlvolle werkkamer, geïnspireerd op de luchtvaart, heeft een vaste kastenwand, schuifpui naar de zijtuin en een berging met eigen entree. De werkkamer kan, zeker vanwege de naastgelegen badkamer, ook als slaapkamer worden gebruikt waardoor levensloopbestendig wonen mogelijk is.
Dankzij de prachtige, meer dan 12 meter brede uitbouw heeft deze villa een woonkamer van circa 125 m² met meerdere zithoeken, op maat gemaakte kasten, drie schuifpuien naar de tuin en een prachtige plek voor een grote eettafel. De stijlvolle vloer met vloerverwarming, de gestucte wanden en plafonds, de grote ramen en dubbele haard voor een leefruimte met een fantastische sfeer. Het eetgedeelte grenst aan de keuken, voorzien van een hoekopstelling met alle benodigde inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Op de bovenetage zijn drie ruime slaapkamers, twee badkamers en twee praktische bergingen. In een van de slaapkamers is een vlizotrap naar de bergzolder. Aan de linkerzijde zijn twee ruime slaapkamers met een balkon en de derde slaapkamer, eveneens groot genoeg om als tweepersoonskamer in te richten, is aan de rechterzijde gesitueerd.
De badkamer is ingedeeld met een ligbad, toilet, bidet en een twee wastafels in een meubel. In de tweede badkamer, te bereiken vanaf de overloop, zijn een douche en wastafel geplaatst.

Exterieur:
Deze stijlvolle, goed onderhouden villa staat op 1026 m² eigen grond en grenst aan twee zijden aan openbaar groen. In de mooi aangelegde, goed onderhouden tuin staan vele planten, struiken en enkele bomen wat zorgt voor een parkachtige uitstraling en optimale privacy. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en biedt zowel ruimte om in de zon als schaduw te zitten. In de hoek van de tuin staat een charmante, houten veranda die zeer uitnodigend is om te gaan zitten en te genieten van deze prachtige plek.

Details

- De woning heeft dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Houten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
- Het buitenschilderwerk is in 2018 gedaan;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel;
- Vloerverwarming op de begane grond (aanbouw);
- De woning is in 2002 uitgebouwd;
- Energielabel C.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Close

Recently viewed