Nieuws

VACATURE: BACKOFFICE MEDEWERKER VERHUUR/BEHEER MAKELAARDIJ (FULLTIME)

Regio56 Makelaars & Huisvesting in Eindhoven is specialist in het verkopen en verhuren van woningen binnen de particuliere woningmarkt. Wegens groei van ons kantoor met name in de verhuurtak, zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste collega (fulltime). Je komt te werken op onze administratieve afdeling als medewerker backoffice/beheerzaken. We zoeken een collega met kennis van en ervaring (pre) binnen de vastgoedbranche.

VACATURE: ALL-ROUND VERHUURMAKELAAR

Regio56 Makelaars & Huisvesting in Eindhoven is al 12 jaar een specialist in het verhuren/verkopen en beheren van woningen in de particuliere woningmarkt. Wegens versterking van ons kantoor in de afdeling verhuur zijn we op zoek naar een enthousiaste en commerciële collega (32-40 uur) met kennis van of interesse in de woningmarkt.

VACATURE: ALL-ROUND KLUSJESMAN VASTGOEDBEHEER

Regio56 Makelaars & Huisvesting in Eindhoven is specialist in het verhuren & beheren van woningen in de particuliere woningmarkt. Wegens groeiende werkzaamheden op de afdeling Onderhoud & Beheertak zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega met vakkennis in all-round kluswerkzaamheden.

Huizenprijzen stijgen het meest in twee jaar tijd

De prijzen van bestaande koopwoningen zijn in januari het meest gestegen in twee jaar tijd. Het aantal jonge kopers (tot 35 jaar) was met 68 procent ongekend hoog dankzij de afschaffing van de overdrachtsbelasting. Dat melden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster.

Zoveel woningen zijn er in 2020 gebouwd per gemeente

In Nederland zijn het afgelopen jaar 69.000 nieuwbouwwoningen opgeleverd. Dat is minder dan de doelstelling van 75.000 die het kabinet met de bouwsector heeft afgesproken, maar er komen waarschijnlijk nog zo'n tienduizend transformatiewoningen bij. Minister Kajsa Ollongren van Wonen telt die jaarlijks mee. De vraag is of het woningtekort op lange termijn wel wordt ingehaald met deze aantallen.